fbpx

Molly Sandén – Nytt datum

Posted By


VIKTIG INFORMATION

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Molly Sandéns konsert i Uppsala den 9 april, utan konserten kommer att flyttas fram. Nytt datum kommer meddelas inom kort. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!


Tack vare det höga biljettrycket ger Molly Sandén ytterligare en en konsert den 9 april på Uppsala Konsert & Kongress! Biljettsläpp 23/12 kl 10:00!

Hon har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till konserthus runtom i landet.

Biljetter släpps idag kl 12.00 via LiveNation.se

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av ”fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande. Och nu blir det verklighet. Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når arton svenska städer under mars och april.

”Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album. I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

TURNÉ 2020

8.3 Göteborg, Göteborgs Konserthus
12.3 Jönköping, Jönköpings Konserthus
14.3 Örebro, Conventum
15.3 Karlstad, Karlstad CCC
17.3 Skellefteå, Folkparken
18.3 Umeå, Idun Teatern
19.3 Sundsvall, Tonhallen
20.3 Östersund, Folkets Hus
21.3 Falun, Magasinet
26.3 Halmstad, Halmstad Teater
27.3 Ystad, Ystads Teater
28.3 Vara, Vara Konserthus
31.3 Linköping, Konsert & Kongress
1.4 Karlskrona, Konserthusteatern
2.4 Kalmar, Kalmarsalen
3.4 Malmö, Malmö Live
4.4 Helsingborg, Helsingborg Arena
9.4 Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress