fbpx

Om oss


 

Brink & Berger är en eventbyrå som levererar konserter, klubbspelningar och företagsevent i skräddarsydda kulturupplevelser.

Vårt utbud är brett och grundat på gränsöverskridande musik och etablerade traditioner som når ut över generationsgränser. Som konsertarrangörer vill vi erbjuda varje besökare en musikupplevelse att minnas i år framöver.

Hos oss finns personal med en bred kunskapsnivå som har förmågan att leverera affärsdrivande företagsevenemang. Där varje evenemang är unikt och sammanför målgruppen med produkten under minnesvärda tillställningar. Vårt mål är att våra kunder skall se evenemanget som en investering för deras framtid.

Brink & Berger välkomnar alltid nya företag för samarbeten och samarbetar idag med bl.a. Saluhallen, Södermanlands Nerikes nation, Stockholms Nation, V-dala Nation, Katalin, Birger Jarl samt Uppsala Konsert & Kongress.

Vi sitter i hjärtat av den akademiska och mångkulturella staden Uppsala. En stad känd för sina många evenemang och sitt kulturella utbud.